kak ton punya pasal?


Assalamualaikum :)



Fenomena kak ton semakin trending dengan trademark “comel tak bambam kak ton“



Sebenarnya sesesaje je aku letak caption gitu kat moment, tak expect org nak bash kak ton, sian kak ton, sian kak ton, comel apa kak ton, pestaim tgok dekat tb3, masa tgk cta apa tah, dia cita pasai produk dia.


Tanpa disangka sangka, kak ton semakin popular gitu, untunglahh kak ton, nak comel cam kak ton jugak boleh? hik. 




Begitulahh cita kak ton, kesian kak ton, terbahak bahak dia dekat umah. uhuk bunyiknya gituuuu



Ehem, id wechat kite cik_bambam


END.



Thank for visit.

1 comment:

Bro Framestone said...

Kak Ton tue sape ek?

www.broframestone.com

 
FULL EDITED BY NURUL HAFIZA