Nuffnang problem atau aku problem?

Assalamualaikum :)


Dah lama dh aku daftar, tp tk buat pape pon, lepas nampak tutorial baru aku try. dan tetibe ...


Seram tak seram tak? haha. so apa maslah yg terbuku di hati nuffnang? aku sendiri pon tk berapa nak pasti, ke salah aku? rasa mcm aku tk buat pape penyiasatan lagi dalam mende alah ni.


Korang agak2 salah siapa? hm.




Thank for visit.

5 comments:

Mieya Atiera said...

Pernah daftar Nuffnang tak sebelum nie?

Putra Kembara said...

cuba tgk 'Manage My Blogs'..mgkn dah ada dlm tu..cuma tggal nk tempek iklan je kot..

Pja Bambam. said...

@Mieya Atiera pernah, yg atas tu la. tp baru aktif je.

Poi Blogger said...

teknikal kot,, cer check g,,

Shida Radzuan said...

mcm ni..cuba pja delete blog tu dan tmbah smula..tgk ok x..atau pn pja hntar tiket dekat nuffng tnya..